Feeds:
Pos
Komentar

Archive for Januari, 2007

Teori Kegilaan

Macam mana nak mula tuliskan report ni? Rasa mau muntah2 aja. Hu huh.. siapa yang pregnant siapa yang kena morning-sickness, heh? Huh?!

Alaaa… biarkan lah aku nak stress kejap je…Tak larat mau langsaikan report ni selasa besok. Siapa yang nak tolongkan? Mana student lainnya mereka tu datang dari latar belakang tehnik elektro dan tehnik mesin. Pendek kata mereka tu memang mahir la buat perkara-perkara jenis listrik macam ni? Lhaa saya? Apa yang nak buat? Oke lah kalau saya udah buntu banget,  copy-paste kan je!! Who wants to interrupt me?  👿

Haiyaa..let me do it. Let i try my worst way since my best ways are becoming failed.
 

Huehuheu…

Nak tangiskan kelaka yang tak lucu nih? Xixixi…air mata pun berderai derai… (halaah!)

Ok, kalau udah submitkan report besok, trus ujiannya nak isikan apa? Just leaving the blank paper and hand it to the professor? “So sorry Sensei…”

Haha haa..jangan lah sampai segitu. Gak gilaw deh saya…

Hhh…  Agak lumayan lega…

Hhmm..sebegitu pentingnyakah kegilaanmu, Nak? Hingga kau postingkan ianya di blog mu yang baru ini? Haiya..entahlah, sedang buntu juga. Intinya, semoga report itu kelar hari ni, dan bahasa Indonesiaku kembali ke bentuk semula. Kalau masih cakap Malay, it seems like I am still in the trouble..hih hih…kok bisa macam tu ya? 

Anyway, sudah sudah…rasa dah buang-buang waktu je  tuliskan ni Blog (Malay go (again)MODE ON). Sana balik siapkan laporan. Selesaikan lalu serahkan. Aaaa…sebenarnya masalahnya mungkin karena tak bisa berbagi saja. (halaa…berpanjang-panjang dengan alasan pula dikau ni)

Okay, tutup ni, nak siapkan The Not Simple Report tu dulu.  😈

But, imagine it! Udah hampir Magrib belum juga satu paragraf pun tertuang. Sungguh terzalimi diri ini. Tapi bukankah hidup tak  baik dimanjakan dengan kemudahan? Ya ya, jangan manja kamu! Hee… saya?

 ~_~

Iklan

Read Full Post »

Tergaet WordPress

Fffuih…kok bisa ya akhirnya saya tergaet ke wordpress. Padahal udah lama berkutat dengan yang itu. But, let`s try, yang baru dicoba tak selamanya tak disuka…xixixi…

tak nyambung ah…

But okay lah, jom tulis banyak-banyak kat sini…

Read Full Post »